Tip en ven      
 

Smykkefremstilling

Vi har et stort udvalg i perler både som hele perlestrenge og perler der kan købes enkeltvis. Perlerne egner sig til alle former for smykker, eksempelvis til halskæder, armbånd og øreringe.

 

Vi har et fint udvalg af smykkesten både slebne men også rå uforarbejdede sten. For dig der gerne vil lave et nemt smykke uden at have det store kendskab til smykkefremstilling, kan de slebne smykkesten nemt indfattes i færdigkøbte fingerringe, øreringe og lignende. Også de uforarbejdede sten kan indgå i et spændende og unikt smykke i deres naturlige form.

 

Til dig der sliber selv har vi rå uforarbejdede smykkesten. Vi er kendt for at have en god kvalitet af lapis lazuli fra Afghanistan, hvor man finder den allerbedste kvalitet i hele verden. Det er efter sigende samtidigt en god begyndersten for nye stenslibere, idet det har en moderat hårdhed og er nemt at arbejde med.
 
For alle vore sten og materialer gælder at det er naturprodukter og håndslebne varer. Det betyder at varerne ikke er fejlfri som maskinfremstillede varer sædvanligvis er. De forarbejde varer er fremstillet med enkle redskaber og er derfor ikke nøjagtige i mål og udseende. En ekstra charme synes vi.
Lazuli | CVR: 26398258  | Tlf.: 51 36 35 88 | lazuli@live.dk